Månadsmöten med föredrag och underhållning

Under åtta av årets månader arrangerar vi tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan månadsmöten med intressanta föredrag och lättsam underhållning.

Är du i behov av skjuts till våra möten eller sammankomster? Kontakta i så fall någon av oss i styrelsen.

Månadsmöten hösten 2022

Välkommen till våra månadsmöten i Kyrkans Hus, Kållekärr kl.18.00 (om ingen annan plats eller tid anges).

8 sept. Sensommarfest med mat i nya samlingslokalen, Bräcke hembygdsgård
Klädesholmen Seafood. VD Annika Fogelström Hellmer och kvalitetschef Morgan Bråse berättar om företaget, som utvecklat sillen till en inlagd delikatess och som många medlemmar har personliga kopplingar till.

13 okt. Ö-kända – Tre kvinnor, tre århundranden. Musikquiz med Niklas Carlsson
Ett dramatiserat möte mellan Sundsbys Margareta, Säbygårdens Maria Kristina och Villa Solfrids Elin. Ett spännande samtal utspelas när de tre ö-kända kvinnorna från Tjörn råkar mötas. De pratar om tidens, livets och kvinnors villkor bakåt och framåt i tiden.

När vi fikat och pratat av oss är det dags för musikquiz med Niklas Carlsson från Mölndal. Niklas besökte oss för några år sedan och detta blev så uppskattat, att han besöker oss på nytt och kör en quiz med nya frågor och musik.

10 nov. ”Bli kompis med din trädgård”. Peter Hilton, trädgårdsexpert och lokal radioprofil från Nisses växter, Uddevalla 
Helkväll med trädgårdstema. Peter lär oss allt vi vill veta om t ex trädgårdsväxter, gödsling och beskärning inför kommande trädgårdssäsong.

9 dec. Julfest med julbord Johan Olofsson förgyller kvällen med sång och musik
Med julen runt hörnet så är det äntligen dags att ordna julfest! God mat, kul och mys tillsammans!