SPF SOTEN I HJÄRTAT AV BOHUSLÄN

    Det bohuslänska sillfisket vid Island

    mer info

Silversmide

KURS I SILVERSMIDE

Tonsteget

Den 24 oktober klockan 15.00 har vi ordinaqrie månadsmöte i Kungshamns Folkets Hus. Klicka på länken nedan för mer info.

Månadsmöte september - Soldat och moderat

Vår egen Lasse Andersson, Överstelöjtnant inom svenska armén och med mångårig tjänst som FN-observatör och som officer vid FN´s fredsbevarande operationer berättar om sitt händelserika liv. Läs mer genom att klicka på länken här nedan.

Val 2018

Söndagen den 9 september går Sverige till val igen. Det är då vi skall utse de representanter i riksdag, landsting och kommuner som skall bestämma över vår framtid under de närmaste åren. Den 23/8 har vi har bjudit in de två största partierna i kommunfullmäktige för att informera oss om sin politik. Socialdemokraterna representeras av Therése Mancini och Jan-Olof Larsson. Therése är ordförande för S i kommunen och Jan-Olof fullmäktigekandidat och före detta riksdagsman, han satt i riksdagen 2002 - 2017.

Expressen: Var fjärde pensionär kan byta parti vid ett extraval

En ny medlemsundersökning från SPF Seniorerna visar att var fjärde svensk pensionär kan komma att rösta annorlunda vid ett extraval. Förbundsordförande Eva Eriksson kommenterar i Expressen.

SPF Seniorerna träffade SJ:s ledning

Förbundsordförande Eva Eriksson och generalsekreterare Peter Sikström i möte med SJ:s ledning och tillgängligheten för seniora resenärer

Är det rimligt att banken ringer?

Fullsatt när polisen, Brottsofferjouren och SPF Seniorerna diskuterade hur utsatta äldre kan stöttas.

Äldreomsorgen kan drabbas av utdragen regeringsbildning

SPF Seniorernas generalsekreterare Peter Sikström i Expressen om konsekvenserna för äldreomsorgen när regeringsbildandet drar ut på tiden och utbetalningen av statsbidrag riskerar att inte bli av.

Gå till nyhetsarkivet

Nyheter från Bohusdistriktet

Efter Bokonferens

Aktuella kampanjer från vårt förbund

Annonser