Lediga tjänster

Uppdaterades: 26 oktober 2018

Vi söker en Kommunikatör

Som kommunikatör tillhör du Kommunikationsavdelningen som arbetar med positionering av förbundet genom ökad synlighet i media, marknadsföring och marknadskommunikation, påverkansarbete och opinionsbildning om ett bättre seniorliv. Vår kompetens är efterfrågad i organisationen och vi sätter ett stort värde i att hålla en hög servicegrad gentemot såväl våra medlemmar som förtroendevalda.
Utöver spännande arbetsuppgifter i en intressant organisation får den som kommer till vår avdelning dessutom fyra härliga kollegor som trivs med att jobba tillsammans. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

Hantera, underhålla och utveckla kommunikationen gentemot förbundets målgrupp via sociala medier med fokus framförallt på Facebook och Instagram.

  • Tillsammans med kollegorna på Kommunikationsavdelningen initiera nya idéer och arbeta med insatser för att öka synligheten och stärka förbundets position på marknaden.

  • Vara delaktig i att vidareutveckla förbundets attraktionskraft i samband med den prioriterade målsättningen "Rekrytera och Behålla".

  • Publicera nyheter på förbundets intranät och säkerställa att information och material hålls levande.

  • Vara delaktig i framtagande, utformning och utskick av nyhetsbrev samt sköta webbpublicering och förbundets webbutik.

  • Ansvara för administrationen kring mässdeltagande och ta fram t.ex. mässmaterial, inbjudningar, annonser, informationsblad, program, roll-ups osv utifrån förbundets grafiska profil.

  • Bidra till att vidareutveckla digitala kanaler och följa utvecklingen inom digital marknadsföring för att ständigt vara i framkant.

Din profil:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikation, marknadsföring eller journalistik samt några års erfarenhet från av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper inom digital kommunikation och är van att arbeta med sociala medier, rörlig media och webb. Vidare har du grundläggande kunskaper i Photoshop och InDesign samt erfarenhet av Episerver eller liknande publiceringsverktyg. En fördel är om du har erfarenhet från arbete i en ideell/medlemsstyrd organisation och förståelse för, eller erfarenhet av, att ha arbetat både internt och externt gentemot en senior målgrupp.

Den kommunikatör vi söker är initiativtagande, samarbetsinriktad och kan, på ett kommunikativt och pedagogiskt sätt, förmedla ett budskap till andra. Du har förmågan att växla mellan arbetsuppgifter under ett varierade arbetstempo och stimuleras av att verka i en roll där ingen dag är den andra lik.

Ansökan:
Välkommen att visa intresse genom att registrera CV och ett motivationsbrev via signerarekrytering.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 november. Eventuella frågor besvaras av Signeras konsulter Josefin Johansson, telefon 070-862 09 90 eller Marina Sjölin, telefon 070-744 70 60.

Publicerades: 12 september 2018 Uppdaterades: 26 oktober 2018