Digitalidag 14 oktober – 1000 aktiviteter på 215 orter!

Digitalidag är en temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Målet är att inspirera till att vilja och kunna hänga med i den digitala utvecklingen. SPF Seniorerna är en av 250 aktörer som tillsammans erbjuder mer än 1000 kostnadsfria aktiviteter runt om i landet.

  • Mellan den 16/9 – 11/11 kan du ringa till "Ring Digitalidag" och ställa frågor om digitala tjänster och verktyg.

SPF Seniorerna bjuder under Digitalidag in till två populära Zoom-utbildningar. En utbildning för nybörjare och en utbildning för alla som vill lära sig att leda ett Zoom-möte. Båda utbildningarna är kostnadsfria och öppna för alla!

Kanske har du avstått från ett evenemang för att det varit digitalt? Då kan du anmäla dig till nybörjarutbildningen Delta i ett Zoom-möte. Eller så känner du att det är dags att ta steget till att leda ett digitalt möte. Då ska du anmäla dig till Att leda ett Zoom-möte.

Varmt välkommen med din anmälan!

Klicka här för att anmäla dig till kursen "Delta i ett Zoom-möte"

Klicka här för att anmäla dig till kursen "Att leda ett Zoom-möte

Klicka här för att läsa mer om Digitalidag

Klicka här för att hitta alla aktiviteter som erbjuds under dagen

Ri​ng Digitalidag

Ring Digitalidag – 010-5502500 –  är ett telefonnummer dit du kan ringa för att få hjälp med digitala frågor, men även få vägledning om var man kan vända sig för att praktiskt få hjälp på den plats som man bor. Numret aktiveras den 16/9  och är i gång fram till den 11 november. Numret är öppet vardagar kl. 10-13.  

Under temadagen den 14 oktober är växeln öppen från kl. 9-16. Då finns det även möjlighet att få hjälp på engelska och arabiska. Växeln, bemannas av flertalet Digitalidag-aktörers medarbetare, och har möjliggjorts i samarbete med Post- och telestyrelsen (PTS).