Digitala möten om inkomstpensionstillägget med Pensionsmyndigheten juni-augusti

Pensionsmyndigheten erbjuder SPF Seniorernas medlemmar att delta i digitala möten om det nya inkomstpensionstillägget som börjar betalas ut i september. Vilka har rätt till det, vad påverkar storleken på det, när betalas det ut och hur gör man för att få inkomstpensionstillägget?

  • Nu kan du som medlem i SPF Seniorerna delta i Pensionsmyndighetens digitala möten om det nya inkomstpensionstillägget, som börjar att betalas ut i september 2021.

Pensionsmyndigheten kommer att berätta hur inkomstpensionstillägget fungerar, vilka som kan ha rätt till det och vad som påverkar storleken på månadsbeloppet.

Om de digitala mötena:

Ingen anmälan krävs. Klicka på följande länk:
https://www.pensionsmyndigheten.se/ga-i-pension/planera-din-pension/informationsmote-om-pension
scrolla sedan ned och klicka sen vid punkttecknet och texten
🔵 Inkomstpensionstillägg

Under mötet finns möjlighet att ställa frågor i chatten. Informationsmötet tar cirka 30 minuter. Det går också bra att delta via mobiltelefon.

När hålls mötena?

Mötena sänds måndag – torsdag kl. 13.00 fram till midsommar. Därefter siktar man på två möten per vecka under semesterperioden, för att sedan i augusti ha flera möten om dagen. Aktuell information hittar ni alltid på Pensionsmyndighetens webbplats, på länken ovan.

Förbered dig gärna inför mötet genom att läsa om inkomstpensionstillägget.
Klicka här för att läsa om hur inkomstpensionstillägget kommer att fungera