Meny BRYGGAN hösten 2019

Pris: 195-225 kronor. Vi kommer att få beställa på plats och erbjuds 2 förslag på kvällens tips. Alltså nya förslag varje gång.

Personalen på Bryggan - och vi -upplever att det blir väldigt stökigt i samband med att de ska hålla reda på vad vi beställt - vilka som beställer på plats och vilka som ringt och efter- eller avbokat. Det har inte fungerat bra alla gånger.

Nu föreslår de istället att vi förbokar deltagandet så de vet hur många platser de ska reservera men vi beställer maten där. De kommer att komma 2 personal, en tar upp matbeställning och en tar upp drycken. 
De kan inte heller längre erbjuda oss reducerat pris på en fredagkväll eftersom de har ett ökat antal kunder på fredagkvällar och måste då prioritera dem som betalar fullt pris. Det betyder att vill vi fortsättningsvis ha det lägre priset måste vi komma kl 15.00 vilket många tidigar ansåg vara för tidigt. 

Vi är angelägna om att aktiviteten fortsätter men naturligtvis utifrån vad vi kan acceptera. Skicka gärna ett mail och framför din synpunkt till ulla@elfvendahl.se