Januari 2018

Månadens brev - Januari 2018

Gott 2018 önskar vi alla våra medlemmar.
Nytt år innebär nya möjligheter och nya utmaningar, roliga upplevelser och för några kanske mindre roliga händelser. Som tur är vet vi inte vad vi har framför oss.
Vår programgrupp har som vanligt arbetat hårt för att få fram ett program som ska locka oss att delta i olika aktiviteter. Vi hoppas att du känner att det finns något för just dig och att du skyndar dig att anmäla dig.

Ändring i programmet:
Westinghouse arena är INTE stängd för reparation den 17 januari – Mattcurlingen kan alltså starta om tänkt.

Månadens aktivitet – Mattcurling:
Vi håller till i Westinghouse Arena vid Kungsängsgatan, infart från Björnövägen vid Friskis & Svettis.
Mattcurling kan utövas av såväl kvinnor som män i alla åldrar med någorlunda normala fysiska förutsättningar. Spelregler och poängberäkningar är enkla. Ett spelpass ger lite motion men framförallt en trevlig och gemytlig samvaro på onsdagsförmiddagen. Spelavgift 20 kr, kaffe och kaka 15kr
Kom gärna och pröva på! Vill du veta mera kan du kontakta Sven Norekrans, 021-804749

Vad har hänt sedan förra brevet?
• Hemsidan har uppdaterats så att programmet finns tillgängligt att bläddra i. Länk:
• Vi har lyckats få in en kalenderfunktion som det går att bläddra framåt i tiden. Alla aktiviteter finns inlagda i kalendern. Om du tittar noga i kalendern finns en "flik" som heter program – klicka där så får du upp allt som sker i turordning i tabellform. Kalendern ligger under fliken aktiviteter. Länk:

Vad händer i januari?
• Som vanligt startar alla vanliga aktiviteter och studiecirklar. Vi börjar med Bridge den 10 jan.
• Den 18 jan. är vår traditionella julgransplundring. Då startar även första uttagningen till tävlingen "Hjärnkoll" – vid det tillfället kommer ni alla att få vara med och tävla och träna. Sedan väljer ni själv om ni vill fortsätta hela vägen. Ingen anmälan.
• En ny aktivitet i studiecirkelform startar den 23 jan. där du kan få hjälp att lära dig mer om smarta telefoner och användbara "appar". Anmälan före varje tillfälle.
• Nygamla traditioner är alltid kul. Den 25 jan. inför vi "ärtsoppsafton med punsch". Den verkar bli populär- är du intresserad är det bråttom. Anmälan senast 17 jan.
• Studiecirkeln "Världspolitiska händelser" var så uppskattad förra gången att den fortsätter under våren. Du behöver inte ha deltagit tidigare för att anmäla dig denna gång. Sammanfattande bedömningen förra gången var att det är lättare att förstå världsnyheter efter att ha deltagit i cirkeln. Anmälan senast 22 jan.
• Spela kort gillar många – Canasta införs med start den 1 feb.

Vi som arbetar i styrelsen, programgrupp, mötesgrupp och som aktivitetsledare ser fram emot att träffas på någon av aktiviteterna i vår.

Styrelsen