8 februari  Årsmöte och Elvismusik

Teatersalongen på Forum var nästan fullsatt vid föreningens årsmöte. Troligen inte för att klara av punkterna på dagordningen för årsmötet utan för det som skulle komma efter.

Efter parentation där ordföranden inledde med några minnesord och tände ljus läste Lillemor Weiler en dikt och därefter spelade Ingrid Eriksson fin musik.

Årsmötet klarades av snabbt inga större förändringar i styrelsen. Veine Eliasson är kvar som ordförande för ytterligare ett år. Det blev ett fyllnadsval efter Majvor Johansson och där valdes Marianne Eek. De övriga i styrelsen är Curt Bergquist, Leif Hoffstedt, Göta Kåberg, Jacqueline Adolfsson, Marianne Stippich, Åke Lindström och Agneta Göhle.

Det blev några förändringar på personer i kommittéer med mera som utses av styrelsen. Vårens program med våra aktiviteter och resor är klart och inför höstens program kan noteras att nya reseansvariga blir Kent Hahre och Karl Beijbom som presenterades av Veine Eliasson.

Andra som talade på årsmötet var Annelie Lindh från SPF-distriktet samt Inga Hoffstedt som informerade kort om lite resefakta under våren.

Efter utdelning av blommor till årsmötespresidiet, medverkande och avgående ledamöter samt valberedning samlades alla i Globen för att avnjuta Bo Senters tolkning av Elvislåtar vilket han gjorde med bravur samtidigt som vi fick kaffe och "lyxbulle". En kavalkad över Elvis Presleys liv från 1935 fick vi till livs och en mängd härliga Elvis-låtar som That's alright från lackskivan My happiness, sedan Heartbreak Hotel som har varit mycket spelad när en mängd vigslar genomfördes på Power Meet i Västerås under flera år. Vi fick höra Bo Senter spela och sjunga Love me tender, King Creole samt It's now or never där vi alla sjöng med.

Elvis avslutade oftast sina föreställningar med Blue Hawaii och det gjorde han även denna gång i skepnad av Bo Senter. Han avtackades med långa applåder och alla gick hem glade efter en fin eftermiddag.

Barbro Broman