Aktiviteter vecka 8

Vecka 8 blev intensiv för oss började måndagen med tjej o grabb lunch i Västerås på Ångan som ligger ute på Bäckby. God mat o trevlig stämning. Sedan åkte vi hem till Hjärtpunkten, som blivit renoverad nymålad - nya mattor - ett helt nytt gym med fina o nyttiga maskiner, så nu finns det inga ursäkter för att inte träna. Vi har fått ett rum till då hemtjänsten flyttat, Vi överlämnade en blombukett som tack för att vi får vara delaktiga där. En tv på väggen o vaifi.

Tisdagen kom Gunela Asp och Anna-Lena Källestedt berättade om att öppna sitt hem för flyktingpojkar, från de första stapplande steg när ingen förstod vad den andra sa, sedan växte språket så småningom fram, så man kunde komunisera. Mycket jobb med kulturkrockar då de här pojkarna kommer från Afganistan. Men man får så mycket tillbaka de är fantastiska omtänksamma o hjälpsamma, rädda om sina få saker de äger. Mycket intressant att få lyssna på Gunela o Anna-Lena

Onsdag firade Killegänget med Kaffe o jättegod tårta att vi åter var på Hjärtpunkten

Fredag var det dax för trivselkväll Vi hade Festfat med olika kött-potatissallad-frukter, samt kaffe med glass. En tipspromenad med kluriga frågor om politiker klarade vi av. Alla var överens om att det blivit ett lyft med renoveringen.

Publicerades: 24 februari 2019 Uppdaterades: 24 februari 2019