Månadsmöten 2018

Uppdaterades: 13 december 2018

2018 bjöd ett varierat utbud av inslag på månadsmötena, och därutöver ett flertal andra aktiviteter. En kort sammanställning finns att läsa här nedan. Men observera: Utförliga skrivna referat med bilder från samtliga aktiviteter finns fortfarande att läsa under Referat 2018!

Året 2018 inleddes med ett uppskattat studiebesök på musikhögskolan Ingesund, därefter följde årsmötet i februari, påsklunch med musikunderhållning av familjen Arnesson, och ett besök av seniorshopen. Under hösten har vi på månadsmötena fått underhållning av Kaj Werme, av Leif Hulthin och under november var det vinprovning med Cathrin Mattsson. Torsdagen den 13 december hade årets sista månadsmöte julkänsla - det var Luciakaffe med skinksmörgås, och det var julsånger tillsammans med Lollo Berndalen, och Magnus och Elin Ericsson! Se även referat från respektive möte. 

Utöver dessa återkommande månadsmöten erbjöds även resor och andra "övriga aktiviteter", - om dessa kan man läsa under följande rubriker, samt i referat 2018. 

Publicerades: 20 november 2018 Uppdaterades: 13 december 2018