Vårsupé

Uppdaterades: 10 april 2018

En ansenlig skara hade hörsammat inbjudan till vårsupé i Munkfors församlingshem den 9/4.  Ordförande Uno Ahlström inledde kort genom att presentera intresseanmälningslistor som cirkulerade under kvällen nämligen till Kick Off på Sågudden, ev resa till Engelsberg samt hjälp till flaggning.

Därpå höggs det in på en delikat buffé med sallad, melon, kassler, spenatrullar, prinskorv och potatisgratäng som följdes av kaffe och en god kaka. Allt tillhandahållet av föreningsaktiva.

För kvällens oerhört uppskattade underhållning stod elever från flera olika program på Geijerskolan under ledning av Ragnhild Pettersson.Vi hade Maja på tvärflöjt, Johan på piano och Emmy, Ebba, Eleonor och Ameli representerande olika sångstilar.  Underhållningens final rev nog ner de största applåderna när vi bjöds på "Kattarian" med, inte bara fantastisk sång, utan också ett inlevelsefull framförande.

Lottdragning företogs och Geijerskolans elever ledde oss i Värmlandsvisan, som nog aldrig klingat ljuvare till avslutning på kvällen innan var och en tågade till sitt.

 

 

 

 

Publicerades: 10 april 2018 Uppdaterades: 10 april 2018