Vårsupé -19

Uppdaterades: 09 april 2019

Ett 70-tal entusiastiska medlemmar dök upp på vårsupén den 8 april. Ordföranden hälsade alla välkomna och informerade om årets upplevelsedag som kommer att gå av stapeln på Mårbacka den 28 maj. Intresserade av att delta i frågetävlingen Hjärnkoll kan anmäla intresse till Berit Norén. Han informerade också att SPF kan anordna data/telefonutbildning i små grupper om intresse finns.

Ulla Axelsson informerade om vårresa 15/5 som kommer att bli Vänern runt med stopp vid Håverudsakvedukten, Lidköping (Rörstrand/Iittala), och Lyrestad. Anmälan till Ulla senast 1 maj.

Sedan gick vi loss på den goda maten, kassler, potatisgratäng, grönsallad, prinskorvar, spenatrullar, smör, bröd, ost, kaffe och kaka. Allt tillhandahållet och tillagat av våra egna medlemmar och styrelse. Riktigt smaskigt var det!

För underhållningen denna afton stod 13 elever inbjudna från Geijerskolans musikteaterlinje första årskursen som med stor bravur framförde stycken ur musikalerna: Book of Mormons, Sound of Music, Wicked, Sister Suffragett, Hamilton och Rent. Till detta framfördes också sång från filmen A stor is Born samt låtar av Abba, Lisa Nilsson och Ted Gärdestad. 13 väldigt duktiga ungdomar. Som vanligt kommer de att ge en musikal tillsammans med 2:orna på musikteaterlinje längre fram i vår.

Näst sista punkten var lotteridragning och som vanligt avslutade vi med Värmlandsvisan som blev ovanligt mäktig med det stora deltagarantalet och med benäget bistånd från eleverna från Geijerskolan. 


Ann-Catrin, Anne-Marie och Gun-Britt färdigställer maten.

Publicerades: 09 april 2019 Uppdaterades: 09 april 2019