Träff med kommunens föreningsstödjare m.fl.

Uppdaterades: 12 oktober 2017

Kommunens föreningsstödjare Annelie Eriksson besökte tillsammans med kommunalrådet Mathias Lindkvist, kommunikatören Anna Lindäck, ordföranden i utskottet för service Nicklas Hartwig och Anna Grenholm verksamhetschef för området service Spf-seniorernas styrelse för utbyte av tankar och information.

Uno Ahlström informerade om vad Spf-seniorerna är och vad vi gör. Vi informerade också om de önskemål vi har. En fast lokal vore t.ex av godo. Där föreningens material också kan förvaras mellan träffar och möten.

Annelie Eriksson berättade också lite om sin roll och vi framförde önskemål om att ett framtida föreningsregister också kan länka till vår hemsida. Och kanske kan vi få till en facebook-sida så småningom.

Mathias Lindkvist inbjöd också till kommunens träff om visionsarbetet för kommunen. Uno Ahlström kommer att delta.

Mathias påpekade också att man från kommunens sida gärna ställer upp och kommer och informerar om kommunens verksamheter. T.ex föreslog han att Kerstin Sandberg skulle kunna komma och informera om fiberarbetet. Och Mathias Lindkvist ville gärna delta i januarimötet då Ulrik Andersson m.fl. kommer och informerar.

Publicerades: 12 oktober 2017 Uppdaterades: 12 oktober 2017