Septembermöte

Uppdaterades: 04 september 2018

Ett drygt 70-tal medlemmar mötte upp till upptakten av säsongen 2018-19 och till det uppdukade sillbordet med tillbehör åstadkommit av föreningens medlemmar. Fantastiskt gott! Men innan vi kunde hugga in på förtäringen hälsade ordförande Uno Ahlström välkommen och informerade om att det fortfarande behövdes någon till för att hjälpa till med flaggningen. Den 24/9 går en info dag av stapeln i Forshaga som heter "Bättre tänka efter före". Dagen pågår 9,30-16,00. Och slutligen info om höstens teaterresa till Säffleoperan som ger spelman på taket. Kostnad 600:- En sista fråga ställdes om det finns intresse för en kurs i att hantera moderna telefoner. Anmäl i så fall intresse till någon i styrelsen. Berit Norén informerade om att det finns möjlighet att delta i boule på planen på Uddeholmsvägen nedanför kyrkan. Tisdagar kl.14.00 och torsdagar kl.10.00 i grupp. Därutöver kan man träna när man vill bara man krattar efter sig.

Så vidtog ätande och efter en stund uppskattad underhållning av Britt Enders med komp av P-O Bärdalen.Och med maken som ljudtekniker och för dagen också Britts hårfrisör då han fått rulla hennes hår då hon brutit ena armen. Heder åt en sådan karl! De bjöd på schlagers som vi alla kunde känna igen och stundom spontan allsång, varvat med en klurig musiktävling. Eller musikquiz som man säger numera. Kaffe och äppelkaka serverades och slutligen företogs lottdragning med några lyckligt lottade vinnare.

 Britt Enders och P-O Bärdalen

Siv, Gun-Britt, Carola och Anne-Marie. Trogna funktionärer. Tillsammans med några till ansvariga för dukning, mat, disk och återställande av lokalen.

Publicerades: 04 september 2018 Uppdaterades: 04 september 2018