Om föreningen

Uppdaterades: 27 november 2019

Hej och välkommen till SPF Seniorerna Edabygden

  • Arbetarbostäder Eda Glasbruk

Du hälsas välkommen till vår förening SPF Seniorerna Edabygden. Vi träffas minst en gång per månad med olika aktiviteter och hoppas Du ska trivas tillsammans med oss. 

Vår Programkommitté anordnar aktivitetter av olika slag som utflykter, resor och föredrag som alla kan vara med på. Vi har en litteraturcirkel som träffas på Biblioteket i Charlottenberg en gång/månad.  Du som tycker om slöjd och snickeri kan delta i i vår grupp som ses på måndagar i Skillingmark.

Vi spelar boule en gång i veckan på tisdagar året om. På vintern miniboule i "Pelargongången" mittemot Eda VC och resten av året spelar vi  boule med stora klot utomhus vid Kölaladan eller på tennisbanan vid Circle K i Charlottenberg.

En representant från vår förening deltar i kommunens pensionärs- och tillgänglighetsråd fyra ggr/år. Där kan vi framföra önskemål om förbättringar i Eda för oss pensionärer. 

Detta är ett axplock av vad vi gör i vår förening. Läs gärna mer om vad SPF gör inom förbundet som helhet och Värmlandsdistriktet.  Tidningen Senioren ingår i medlemskapet. Se även alla förmåner som ett medlemsskap innebär.

Publicerades: 27 mars 2017 Uppdaterades: 27 november 2019