Månadsmöte 2018-10-10

Månadsmöte med Seniorshopen 2018-10-10

  • Mannekängerna

Hösten och vinterns mode visas för SPF Seniorerna Trögd

Den 10 oktober samlades 34 medlemmar i Trögdsgården för att spana in höstens och vinterns kollektion från SeniorShop. Inbjudna var också medlemmar från Örsundet, Enabygden, Grillbyorten och PRO Södra Trögd.

Vice ordföranden Sture Pettersson hälsade alla hjärtligt välkomna och särskilt då Catarina från SeniorShop, som med hjälp av fyra mannekänger tänkte visa SPF:arna hur man kunde klä sig nu till hösten och vintern. Anders och Birgitta Andersson samt Ingemar och Else-Britt Andersson gjorde en fenomenalt proffsig uppvisning av ursnygga kläder för både sport, vardag och fest. Alla fick möjlighet att se och känna på materialet medan Catarina berättade om pris, utförande och kvalitet.

SeniorShop bildades för 22 år sedan och drivs som enskilda företag i 21 regioner spridda över hela landet. Alla har samma sortiment och skulle det saknas någon storlek kan man lyssna med någon av de övriga regionerna så att det ordnar sig.

Sedan var det dags att ladda upp batterierna med kaffe, smörgås och kaka, så att alla fick energi till att prova och välja ut de kläder som de fastnat för.

Slutligen blev det dragning i lotteriet på nio vinster med tema höstmys och dessutom utlottning av de blommor som prytt borden. Sture Pettersson tackade för visat intresse och avtackade Catarina med en blomma. Många av SPF:arna kunde sedan åka hem och uppdatera sin garderob med lite nya fina kläder.

Kerstin Ryman