Vårens månadsträffar

Uppdaterades: 01 januari 2020

MÅNADSTRÄFFAR ONSDAGAR 12.00 – CA 14.30. Plats: Danmarks bygdegård Vid varje möte serveras kaffe och smörgås (om inte annat anges) samt försäljning av åror med många vinster. Reservation för ev. ändringar. Pris: 50 kr/person (kan höjas med 10 kr vid ”förstärkt” förtäring).

8 januari: Vi firar ut julen tillsammans med Lagga Spelmän som underhåller och leder oss i ringdansen. I övrigt sedvanligt firande och naturligtvis med en godispåse i handen när vi går hem. Anmälan till Yvonne senast 5 jan, 323981

19 februari: Årsmöte. Kallelse utsänds tillsammans med vårprogrammet.
StenSkog – kontrabas, gitarr och stämsång underhåller oss med programmet "sånger för kvinnor".

11 mars: Vad gör vi den dag kroppen inte längre orkar och vi behöver hjälp? Vad kan vi få hjälp med, När, Hur, till Vem och Vart vänder vi oss? Gert Karlsson från kommunens äldrenämnd kommer och ger svar på alla dessa frågor. Vi spelar också en (eller flera om intresse finns) Bingoomgångar.

15 april: Vi fortsätter på temat egenvård och besöks den här dagen av Vobis. De informerar om livskvalitetsprodukter i form av funktionella varor som förebygger och underlättar i vardagen för alla åldrar. Lite motion för hjärnan ska vi också ha med en frågesport.

13 maj: Idag får vi lyssna till Minnenas musik, Discjockey är Per Davidsson som kåserar och spelar skivor från 50 - 60-talet. Hans skivsamling är stor så vi får se vad han valt ut.

10 juni: Sommar, sommar, sommar......
Vi firar sedvanlig säsongsavslutning i Funbo församlingshem med tipspromenad, och en god lunch. Lotteri. Anmälan till Yonne, 323981
senast 5 juni

2 september startar våra månadsträffar igen för hösten. Program meddelas senare.

 

 

 

Publicerades: 01 januari 2020 Uppdaterades: 01 januari 2020