Ordförande

Uppdaterades: 03 januari 2020

Året som gått.

Kära Laxenvänner!

Oj så fort tiden går! Snart är året till ända och det är dags att göra en liten tillbakablick på året som gått. Hoppas vi får lite snö till jul – det blir mycket ljusare och mysigare då.

Under året har vi haft många trevliga och välbesökta månadsträffar med intressanta föredrag.

I början på juli gjorde vi en rundresa i Värmland och besökte bl a Mårbacka, Alsters Herrgård och Lars Lerin Muséet. Den 6 augusti besökte vi Pythagoras Industrimuseum och Norrtälje Bränneri. I september avverkade vi Skördefesten på Åland med besök på flera gårdar med olika specialiteter.

Våra onsdagspromenader ihop med sopplunch på Älvboda Friskola har pågått varannan jämn vecka under hela hösten. Boulespelet under vintersäsongen pågår på Gävle Boulecenter på tisdagarna kl 13.00 och börjar på Laxön så snart snön försvunnit och solen börjat värma. Se vidare i vårens program.......

Snart går vi mot ljusare tider igen och vi möts på 2020 års första månadsträff torsdagen den 9 januari kl 13.00 på Församlingshemmet i Älvkarleby. Vi äter julgröt och skinksmörgås, kaffe och kaka och dansar ut julen.

Vårens övriga program framgår av bifogade programblad och styrelsen hoppas att vi lyckats sätta ihop en intressant blandning av aktiviteter.

Styrelsen vill tacka alla medlemmar för alla trevliga stunder och glada skratt vi haft tillsammans under året som gått! Nu ser vi fram emot ett fint år 2020. Som ordförande vill jag tacka styrelsen och alla andra för ert fina engagemang för vår förening. Utan ett gott samarbete fungerar det inte. TACK!

Du hälsas varmt välkommen till vårens aktiviteter och tag gärna med Dig en vän!

Till sist vill vi från styrelsen tillönska er alla

EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Kram

Clarrie Leim
ordförande

Publicerades: 19 december 2019 Uppdaterades: 03 januari 2020