Digital föreläsning 11 maj kl 16.00

En timme tillsammans med hjärtläkare Faris Al Khalili i samtal med patienterna Christina Schollin och Staffan Persson som upptäckte förmaksflimmer i tid. Hur gör de för att förebygga risken att drabbas av stroke?

Välkommen till digital föreläsning
Förmaksflimmer- hjärtats slag, livets rytm

Pfizer och Bristol Myers Squibb uppmärksammar Internationella Strokedagen den 11 maj genom att arrangera en digital diskussion om förmaksflimmer med skådespelerskan Christina Schollin, pensionär Staffan Persson och hjärtspecialist Faris Al Khalili. Faris är verksam vid Sophiahemmet Stockholm och har hand om patienter med hjärt-kärlsjukdomar och framför allt förmaksflimmer. 

I ett personligt möte med Christina, Staffan och Faris diskuterar de om aspekter kring diagnosen förmaksflimmer som Christina och Staffan fick för några år sedan. Christina och Staffan delar med sig av sina bästa tips för att ta hand om sitt hjärta.

Lägg till i din kalender 

 

Program: 
16.00 - 16:10     Välkomna 
16.10 - 16.30     Föreläsning, med Kardiolog Faris Al Khalili, Sophiahemmet Stockholm 
16.30 - 16:40     Christina och Staffan diskuterar med Faris om hur det är att leva med förmaksflimmer 
16:40 - 17.00     Frågestund 

 

Under mötet kommer du ha möjlighet att skicka in frågor som berör förmaksflimmer. Specifika frågor om just dina läkemedel och doseringar ställer du med fördel till din ordinarie läkare som känner din hälsa och kommer inte besvaras under frågestunden.  

Den digitala diskussionen sänds på denna sida så slå dig ned vid datorn med kaffekoppen nära till hands och njut av en timme i trevligt givande sällskap. 

Varmt välkommen! 

- - - - - - - - - - - - --
För att komma direkt till annonsen från Senioren klicka på Läs mera här!

För att delta i den digitala föreläsningen den 11 maj kl. 16.00-17.30 så finns det i annonsen ovan följande text:  Digital föreläsning Förmaksflimmer-hjärtats slag, livets rytm. Till höger om texten finns en röd ruta där filmen kommer att läggas upp kl. 16.00.