Framtidsfullmakt

Information om framtidsfullmakt m.m.

Den juridiska informationen som vi bokat in under hösten har vi på grund av coronasituationen tyvärr fått avboka. I dagsläget vet vi inte när en ny juridisk information kan bokas in. Då många efterfrågat information om framtidsfullmakt erbjuder Familjens Jurist AB följande:

Via deras hemsida går det att lyssna på en "mini-podcast" där Familjens Jurist berättar om vad man ska tänka på när man skriver en framtidsfullmakt. Det går även att titta på en youtube-film där en av deras jurister pratar om framtidsfullmakt i ca 5 minuter. Informationen finns på denna länk: https://www.familjensjurist.se/vara-tjanster/framtidsfullmakt/

SPFs medlemmar har rätt till 20 % rabatt på ordinarie priser. Det är viktigt att uppge att man är medlem i SPF vid mötesbokningen så att rabatten registreras. De kan erbjuda fysiska möten i Upplands Väsby alternativt möten via videosamtal eller telefon. De har också en onlinetjänst som man kan använda för att på egen hand upprätta en framtidsfullmakt till ett förmånligt pris.

För mötesbokning ring 0771-771 070.