Teater

På den här sidan berättar vårt teaterombud Gunilla Källberg om vilka föreställningar på Stadsteatern som är aktuella och till vilka vi genom henne kan köpa biljetter till reducerat pris.

Covid-aktuellt

Den 1 december införs krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer. Den som köpt biljett/biljetter av mig till föreställningar från 1 december berörs av detta.

På vilka evenemang behövs vaccinationsbevis?
Vaccinationsbevis kommer att krävas av alla besökare med en biljett till en lokal där vi tar in fler än 100 besökare. Du som är under 18 år behöver i dagsläget inte kunna uppvisa vaccinationsbevis.

Hur går viseringen av vaccinationsbevis till?
Viseringen av vaccinationsbevis kommer att ske vid insläpp till evenemanget. Förutom att scanna din biljett kommer du även att behöva visa upp ett vaccinationsbevis i din mobil eller i utskriven form. Kom till oss i god tid och ha både din biljett och ditt vaccinationsbevis redo vid insläppet för att det ska gå så smidigt som möjligt.

Jag kan inte ta vaccin mot Covid 19 och har sjukintyg på det. Vad gäller för mig?
Om du på grund av sjukdom inte kunnat vaccinera dig mot Covid 19 och har sjukintyg visar du istället för vaccinationsbevis upp sjukintyget för publikvärdarna i samband med insläpp till evenemanget.

Hur skaffar jag ett vaccinationsbevis?
Du som är vaccinerad mot Covid 19 kan logga in på covidbevis.se och med hjälp av e-legitimation, till exempel bank-id, ladda ner ditt vaccinationsbevis. Den som inte har någon e-legitimation kan beställa ett vaccinationsbevis via en blankett på E-hälsomyndighetens webbplats.

 

TEATERERBJUDANDE till SPF – Spånga.
Välkomna att kontakta mig om du vill ha hjälp med rabatterade biljetter, till bra platser på Stadsteatern. Absolut inget köptvång! Anmäl via mail om du vill vara med på min sändlista gunilla_kallberg@outlook.com (Obs! understreck). Jag behöver då få veta namn, adress och tel.nr till dig. Det finns gott om plats för nya deltagare. Du som sedan blir intresserad av någon pjäs/föreställning kan beställa biljetterna direkt genom att maila mig, så skickar jag biljetten/biljetterna till din mailadress. Du får 15% extra rabatt på alla biljetter. Och du skriver ut biljetter på din egen skrivare, alternativt behåller din e-biljett i din telefon, och visar upp den vid entrén till salongen. Betalningen sker via swish eller till mitt konto. Biljetterna kan inte bytas eller lämnas tillbaka. Om en föreställning blir inställd, får du pengarna tillbaka av mig. Vad gäller pjäser är det i dagsläget THE SOUND OF MUSIC & TIDEN ÄR VÅRT HEM som är aktuella.

Klicka på nedanstående länkar för att läsa om respektive föreställning!

The Sound of Music

Tiden är vårt hem