Teater

Uppdaterades: 08 oktober 2018

På den här sidan berättar vårt teaterombud Gunilla Källberg om vilka föreställningar på Stadsteatern som är aktuella och till vilka vi genom henne kan köpa biljetter till reducerat pris.

Vi kommer även i fortsättningen att kunna köpa förmånliga biljetter till Stockholms Stadsteater genom vårt nya teaterombud, Gunilla Källberg. Gunilla bjuder på en utökad service. Om du meddelar henne din epostadress kommer du att få löpande information om aktuella pjäser. Skriv ditt namn, aktuell e-postadress, adress och telefonnummer och maila till henne. Aktuella föreställningar kommer också att presenteras både i Spångaveteranen och här på vår hemsida. Du som är intresserad av någon föreställning kan beställa biljetterna direkt genom att maila till gunilla_kallberg(at)tele2.se (Obs! understreck). Gunilla skickar sedan biljetten/biljetterna till din mailadress och du skriver ut dem på din egen skrivare samt betalar summan till hennes bankkonto. Genom den förenklade hanteringen får du ca 15% rabatt mot att köa i teaterkassan. En annan fördel för dig är att i lugn och ro hemma bestämma vad du vill se.

OBS! ÄNDRADE REGLER FÖR BILJETTRESERVATION GÄLLER SAMTLIGA PJÄSER FRÅN 1 MARS 2017. Teaterombuden får inte längre ha reserverade biljetter under tiden 14 dagar före föreställning. Sedan tidigare reserverade biljetter, återgår därefter automatiskt till teaterns biljettkassa. Jag kan naturligtvis hämta biljetter där. Det går inte att veta i förväg, om det kommer att finnas många eller enstaka biljetter kvar till försäljning då.

Klicka på nedanstående länkar för att läsa om respektive föreställning!

Ned med vapnen

Våroffer

Ett dockhem 2

Snövit

Underkastelse

Shakespeare in Love

          

Publicerades: 29 december 2016 Uppdaterades: 08 oktober 2018