Sommaraktiviteter

Uppdaterades: 16 mars 2018

Grillaftnar och picknick

Nytt för i sommar!
Första torsdagen i juni, juli och augusti prövar vi något nytt för alla som tycker att det händer för lite i föreningen under sommaren. Vi tänker nämligen ordna grillaftnar invid boulebanan, den som ligger nära församlingshuset. Vid sidan av boulebanan har staden satt upp en stor grill ca metern i diameter, där tänder vi grillen dessa dagar ca kl. 17 för att var och en ska kunna grilla medhavd mat, t.ex. korv, kött eller fisk eller vad man vill, men..... ingen stor köttbit eller kyckling, det tar för lång tid. Föreningen håller med kol och en del redskap och sedan är det meningen att man själv får grilla eller kanske få hjälp med detta av några tuffa herrar i förkläde. Det finns sitt- och bordsplatser för minst 30 personer. Alla tar med tallrikar, glas, bestick, dryck, kanske bröd och naturligtvis det man ska grilla och så försöker vi göra kvällen trivsam efter bästa förmåga. Några aktiviteter ska vi också försöka hinna med, t.ex. kubbspel, boule (det finns klot) och dessutom finns också kommunens träningsredskap alldeles intill.
ALLTSÅ: Torsdagarna 7 juni, 5 juli och 2 augusti vid bouleplanen från 17.15 till kanske kl. 21. Grillglöden håller väl till ca 18.30 men..... REGNAR det får vi tyvärr ställa in – men det ska det väl inte göra.
Och.... glöm inte bort den traditionella PICKNICKEN invid Kina slott. Det blir onsdagen den 18 juli kl. 12. Nu hoppas vi bara att många ställer upp.
Hälsningar Åke & Margareta PS! Är det något du undrar över, ring 08-760 12 37 eller mobil 073-992 44 23

pdf-fil

Publicerades: 16 mars 2018 Uppdaterades: 16 mars 2018