Orförande har ordet Nov 2018

Uppdaterades: 29 november 2018

Hösten har varit tuff med kortare ljusa dagar och med regn och ruskväder. Desutom ett valresultat som inte har lett fram till en ny regering ännu. Det är tur att vi har vår förening SPF Moringen där vi kan träffas på våra onsdagsmöten och delta i våra studiecirklar och promenader. De som har möjligheten att delta i SPF resor söderut har kunnat få några extra varma höstveckor med sol.


Styrelsen och programgruppen arbetar med att förbereda det nya vårprogrammet och det kommande årsmötet som blir den 20 februari 2019. Du som känner att du har energi och intresse att mer aktivt delta i vårt arbete kan kontakta någon av oss i styrelsen. Vi behöver hela tiden förnya oss.

Förutom programverksamhet och resor arbetar vi aktivt med kommunala pensionärsrådet KPR. Den 24 augusti hade vi F.d. Äldreminister Barbro Westerholm och Hälso- och sjukvårdslandstingsrådet Anna starbrink och Kommunalrådet Daniel Adborn på besök. Vi fick då möjlighet att påtala att ambulansfrågan måste lösas snarast och utökat öppethållandetider för våra vårdcentraler Legevisiten och Bryggan.

SPF seniorerna är viktiga för oss som blivit fullvuxna, eller årsrika som Barbro Westerholm brukar säga, och som har erfarenhet och kompetens inom många olika områden. Vi hälsar nya medlemmar välkomna till SPF Moringen i Nynäshamn.

Per-Olow Danielsson
ordförande

Publicerades: 29 november 2018 Uppdaterades: 29 november 2018