Årets julkonsert och julbord i Saltsjöbaden

Moringen kommer att göra en bussresa till Saltsjöbaden den 3 december för att lyssna till en härlig julkonsert och äta julbord. Följ med!

Årets julkonsert den måndag den 3 december 2018

Varmt välkomna till Saltsjöbaden måndagen den 3 december!

Vi firar in julen tillsammans med god mat och stämningsfull musik. Restaurang Pir ligger med fantastisk utsikt över Baggenstäket. Här njuter vi av ett dignande julbord med utsökta klassiker och därtill nya smakupplevelser.

Mätta och belåtna beger vi oss sedan till Uppenbarelsekyrkan, ritad av Ferdinand Boberg, smyckat av Carl Milles och Olle Hjortsberg, vackert belägen vid Neglingeviken, mitt i det idylliska samhället.

Rita Saxmark och Linnéa Sallay bjuder på de mest älskade julsångerna tillsammans med den framstående flöjtisten Erik Sunnerstam. Vid pianot en av Sveriges mest efterfrågade pianister - Jan-Erik Sandvik. Vacker solosång, smäktande duetter, flöjt och fiol samt en och annan musikalisk överraskning.

Vi blir upphämtade vid Alkärrsplan kl 10.00 måndagen den 3 december och beräknas återkomma till Nynäshamn ca 17.30.

Priset inklusive bussresa Nynäshamn - Saltsjöbaden t.o.r. Julbord samt konsert 895.- att betalas in till SPF Moringen BG 5133-7616 senast 1 december. Anmäl dig till Lena Hjern; hjernlena@gmail.com tel 073-575 6461"