Några platser finns kvar på höstens resa till Spanska solkusten

Vad sägs om att lämna mörka och ruggiga Nynäshamn 24 okt - 15 nov och istället njuta av ljus och värme på Spanska Solkusten, för att inte tala om att umgås med ett tiotal trevliga Moringen-medlemmar......... Om ni är 2 personer och delar på en studio kostar det drygt 8.000:-/person. Almunecar är en genuin småstad och bjuder på härlig spansk atmosfär. Men det hastar. Vi har ett specialarrangemang som gör att vi måste anmäla oss före den 30 maj. Läs mer genom att klicka på rubriken.

Vi bor i s.k Studios, dvs rum med ett litet pentry, badrum och balkong alldeles vid havet. Det finns möjlighet till Boule och bridge, promenader etc. Utflykter ingår inte i priset, utan dem ordnar vi själva. Till grottorna i Nerja, Allhambra och Granada eller Sevilla, Gibraltar etc. etc. Det finns många möjligheter.

Vi lagar vår egen frukost i det lilla pentryt som finns i studion eller tar del av hotellets frukost. Om vi så vill kan vi handla fräscha råvaror i saluhallen, som ligger bredvid. eller varför inte gå ut på de många fina restauranger och ta en öl eller vin och få god och rikliga tapas på köpet!

Läs mer här