Ny Webb nya möjligheter

Välkommen till den nya webben. Formen är gemensam för hela SPF seniorerna, men innehållet på föreningsnivå kan vi påverka mycket. Här kommer vi liksom tidigare att publicera lokala nyheter, aktuella aktiviteter och bilder från utflykter och våra verksamheter.

Den nya formen är anpassad till smarta telefoner och surfplattor. Texten är betydligt större än tidigare för att underlätta för de som ser sämre att ta del av informationen. Det finns också, högst upp på sidan, ordet "Lyssna" klicka där ska det i framtiden gå att få sidan uppläst för er, fungerar inte idag.


Så här i början hoppas jag att alla har överseende med eventuella brister/barnsjukdomar. Historiken och bildgalleriet kommer att fyllas på efter hand. Ta gärna en stund för att klicka runt och göra er bekant med den nya formen.

Jag som  är webbmaster är ny på området och kommer göra mitt bästa för att webben ska bli ett bra informationsverktyg för er alla. Har ni tankar och synpunkter får ni gärna höra av er till mig. E-post inga@gask.se

Med vänlig hälsning
Inga Burebo Karlsson
Webbmaster för SPF Seniorerna Moringen i Nynäshamn