Ordförande har ordet

Uppdaterades: 06 januari 2021

   Hej alla SPF:are! 

Först, för att få lite perspektiv på tillvaron i stort. Enligt astronomerna finns det minst 10 gånger så många stjärnor i universum som det finns sandkorn på vår planet Jorden. Vi bör kanske begrunda detta innan vi klagar på Corona och andra icke önskvärda händelser.

De flesta av oss kommer att kunna träffa sina nära och kära samt övriga vänner igen så "Håll ut"! Hoppet om att Tomten kommer till Jul kanske infrias på ett annorlunda sätt än vad vi är vana vid men jag tycker mig se "Ljuset i tunneln". Coronavaccinet kan förhoppningsvis distribueras till oss inom kort och därmed ge möjligheter till att vi får se Corona besegrad.
Vi är optimistiska och hoppas att kunna träffas igen och bl.a. genomföra vårt årsmöte den 24 maj 2021, vid Ekebyhovs slott (utomhus). OBS! Kallelse och handlingar kommer att sändas ut i enlighet med våra stadgar.
Vi var tyvärr tvungna att ställa in en del aktiviteter under hösten men vår aktivitetsgrupp (Eva, Ann-Marie, Günter, Ylva, Inger och Ulf) kommer att ta nya tag och ta fram aktiviteter där vi SPF:are kan träffas säkert och ha trevligt tillsammans.
Till våren (mars- april ) vid vårdagjämning, kommer jag att kalla till ett möte vid Södran, om myndigheternas regler så tillåter. Då blir det skinksmörgås, varm äppelmust med Calvados. Vi ger aldrig upp.
Glöm inte att kolla på vår hemsida minst en gång var fjortonde dag.
Snälla Ni. Vet ni någon SPFare i närheten som inte har Mail, ta ut en kopia på papper och lämna över.
Jag önskar Er alla en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År.

Ha de så bra! Hälsar

Ulf

Publicerades: 13 mars 2019 Uppdaterades: 06 januari 2021