Välkommen till SeniorNet Södermalm

Uppdaterades: 22 september 2018

Med våra ca 1000 medlemmar är vi en av de största klubbarna i SeniorNet Sweden.

Vår devis är "Seniorer lär seniorer IT" och det gör vi med kurser, tematräffar och dataträffar för våra medlemmar. Vi driver också ett internetcafé, Kanelbullen, på Rosenlundsgatan 44A, dit alla seniorer är välkomna. Vi har öppet varje vardag kl 13.00-16.00 och då finns alltid två av våra stödpersoner på plats för att ge hjälp, tips och råd. Vi är inga experter men gör så gott vi kan.

På måndagar och torsdagar har vi på Kanelbullen eller i närliggande lokaler en supportgrupp som kan ta itu med lite svårare problem, men för att få hjälp av den måste man vara medlem och boka tid.

Vi har en omfattande kursverksamhet – datorer, smartphone och plattor samt släktforskning, fotoredigering, ordbehandling mm.

Tematräffar är miniseminarier om aktuella ämnen i en liten grupp med en kunnig ledare.

Dataträffar kallar vi de populärvetenskapliga föredrag om aktuella ämnen som hålls i en större lokal några gånger per termin. En del tar upp lättare ämnen, andra lite svårare.

Är du intresserad av vår verksamhet kan du läsa mer på vår hemsida snso.se eller ringa oss på 08-694 82 33 under våra öppettider. Vill du bli medlem går du in på rubriken medlemskap på hemsidan.

Publicerades: 22 september 2018 Uppdaterades: 22 september 2018