Ordförande har ordet

BÄSTA MEDLEMMAR 2020-4

  • Per Hedenström

VÅR ORDFÖRANDE HAR ORDET
Äntligen hände det! Vår 40-årsfest gick av stapeln på Aronsborg den 12 september. 169 festsugna deltagare fick njuta av god mat, fantastisk underhållning och trevlig gemenskap. Ett särskilt stort tack till vår sekreterare Ann-Jeanette Ahlström som pusslat ihop allt detta!

Hösten är här med vackra färger och varierat väder. Restriktioner för pandemin är nu släppta av regeringen och Folkhälsomyndigheten. Det innebär att vi som är fullvaccinerade kan träffas som vanligt, våra aktiviteter öppnas, samt resor och andra evenemang kan bokas. Rekommenderar dock att vi iakttar en viss försiktighet, men ändå, så härligt att vi får ses igen och göra saker tillsammans efter alla dessa månader! Detta nummer av JS ser nu mer ut som vanligt igen. Besök på vår expedition kan göras för avhämtning av t.ex. biljetter, men man vill bara ha en besökare åt gången i lokalen, så vi får köa utanför.

Med tanke på att JS bara utkommer med fyra nummer per år, så kan ju mycket hända i mellantiden. Då kan man kolla efter nyheter på vår hemsida eller på vår Facebooksida, gå gärna med där! På vår hemsida ligger f.ö. en del bilder från 40-årsfesten. Jag vet att många av våra medlemmar har svårt med den nya tekniken, all respekt för det. Det finns hjälp att få via kommunens teknikhjälpare Oskar, eller varför inte ta hjälp av barn/barnbarn för detta ändamål?!
Jag önskar alla en härlig och stärkande höst och hoppas att vi ses därute!
Väl mött!
Per Hedenström
Ordförande