Förbunds- och Riksmästerskap Orientering 2021

SPF Seniorerna och PRO arrangerar gemensamt FoRM 2021 i Örnsköldsvik.
Utsedda föreningar att ansvara för arrangemanget är SPF Seniorerna Nolaskogs och PRO Domsjö. Datum för tävlingarna är 1-2 september 2021.
Området ligger i Höga kusten, som är ett vackert och dramatiskt kustområde där höga berg möter havet. Det är ett ypperligt alternativ för er ”hemester”.
Vi har rabatterade priser på Scandic Hotel, som ligger på promenadavstånd till tävlingsområdet. Vi har också tillgång till uppställning av husbilar och husvagnar på parkeringen på tävlingsområdet, som är Skyttis friluftsområde och ligger nära centrum på Ö-viks norra stadsberg (OBS inte tillgång till toa eller el). Ett bra alternativ är att boka plats på Öviks stadscamping eller varför inte på Gullviks havsbad eller Åvikefjärdens camping, båda ligger i samma riktning vid havsbad 15-20 km från tävlingsområdet.
Vi hoppas att alla som kan och är intresserade, anmäler sig och gör årets tävlingar till en trevlig avslutning på sommaren och en nystart efter 1,5 års ofrivillig inaktivitet. Även ni, som inte tävlar är välkomna att delta i två festliga dagar i en vacker miljö.
Tävlingarna hålls i lätt terräng i Skyttisområdet och är anpassade så att praktiskt taget alla kan delta. Det blir friskvård och gemenskap med lagom mycket tävling.
Det är viktigare att delta än att vinna.
I medsänd fil finns en presentation av orienteringen och länkar till anmälan om deltagande
Eventuella frågor besvaras av undertecknad.
Välkommen till intressanta och trevliga dagar i Ö-vik!
Mvh
Lars Silverlöv
SPF Seniorerna Nolaskogs
94sial@gmail.com
För mer information öppna detta dokument. <== Klicka här!