December 2021

Ett år har gått, ett nytt år kommer med nya aktiviteter.

Hej alla SPF medlemmar!


Medlemsträffen med Jullunch på Gästis är avklarad med 47 deltagare vilket vi tycker är bra! Det blev ju den sista medlemsträffen för i år så nu får vi se fram emot julhelgen och umgänge med släkt och vänner. Pandemin har ju hindrat oss från att ha så många träffar under det gångna året men vi hann i alla fall med både Surströmming, After Work och Jullunch under hösten.
Nu närmar sig ju också det nya året med stormsteg och vi i styrelsen har börjat planeringen inför kommande år. Allt är inte helt klart och spikat ännu men jag tror att jag kan utlova en hel del nyheter inför kommande år.
After Work visade sig vara populärt och många medlemmar efterlyste mer av den varan. Det har vi tagit fasta på och det återkommer flera gånger under våren. Någon gång kanske vi bara träffas för att äta, dricka och umgås några timmar och någon gång kanske vi har ett tema med föredrag eller underhållning.
Det kommer också vinkunskap med provning, lite naturupplevelser, ekonomi och IT. Där kan man kanske lära sig mer om hur man använder sin telefon med Appar, Bank-ID m.m.  
Det är också mycket glädjande att konstatera att vår förening växer och att vi har en god medlemstillströmning. Vi har fått 30 nya medlemmar det senaste året vilket är jättekul och jag vill nu passa på att vädja till er medlemmar om två saker!
·            Fler medlemmar ställer högre krav på ett bra utbud av träffar och aktiviteter. Vi behöver därför bli fler som engagerar sig i föreningen och deltar i arrangemangen. Vi idag för få som hjälper till med arrangemang och planering. Det är ju kul att engagera sig och roligt att vara med och påverka vad och hur vi arrangerar våra aktiviteter. Här finns många områden att välja på och vi behöver verkligen er hjälp. Det kan vara att hjälpa till i aktivitetskommittén när vi har medlemsträffar, det kan vara styrelsearbete, komma med idéer och förlag till nya aktiviteter, engagera sig för ensamma i samhället, representera SPF i en kommunal nämnd, etc. etc. Du kanske har egna idéer om vad vi kan göra? Hör av dig till någon av oss i styrelsen om vad du kan tänka dig att göra. Vi har jättekul tillsammans!
·            Det är idag dyrt att skicka brev med porto till alla medlemmar och vi vill använda andra sätt för att nå ut med information till er. Vi saknar nu e-postadress och/eller mobilnummer till några av medlemmarna. Vi vet att alla inte använder något av detta och det respekterar vi till fullo och skickar då ett vanligt brev. Men vi vill ändå be alla som har det att meddela oss så vi kan uppdatera i medlemsregistret. Vi kommer att använda oss av både e-post, Facebook, hemsidan och SMS för att skicka ut information om våra aktiviteter.
Vi i styrelsen vill nu till slut passa på att önska alla medlemmar en riktigt
GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

Ingvar Åberg, Ordförande