MÖTESPROGRAM  2022

Här nedan skall vi informera om årets programpunkter. Vi kör så smått igång efter långt uppehåll.

 

Aktiviteter.

Information om medlemsträffar skickas ut via programblad med posten och E-post samt finns på föreningens hemsida: www.spfseniorerna.se/hille

Numera kan man även få hemsidan med alla information direkt i Mobiltelefonen. Går att läsa om installationen på annan sida eller så får ni info på något av våra möten om detta.

Det har varit lite glest med träffar i vår förening. Och ni vet ju alla vad detta beror på. Men nu har vi kommit igång igen. Boule t.ex. Och ett Årsmöte den 1 mars. Dessutom lite resor på gång. Bl.a. en till Liljevalchs Vårsalong i Stockholm.

Boulegänget...

...håller på med sitt tävlande och träffas måndagar och torsdagar kl 10.00 i Boulehallen på gamla Folkparken. Mycket trevlig sysselsättning. För dig som är ny och vill prova på så finns utrustning på plats att låna. Dessutom finns fantastiskt goda smörgåsar och kaffe att köpa i pausen. Välkommen till en trevlig sysselsättning.

Nu flyttar vi ut

till Hille IP. Första veckan i maj. Här är det ingen service med fina mackor, så det får ni ta med er själva. Och kaffe. Men trevligt skall vi ha. Om det inte regnar.

 

Nu skall vi ha ÅRSMÖTE - på riktigt.

Vi träffas tisdagen den 1 mars 2022, kl 13 på Församlingsgården i Hille.

Vanliga Årsmötesförhandlingar. 

Välkomna till denna första träff tillsammans. SPF bjuder på kaffe och semla.

Dagens höjdpunkt blir väl att Sören Almgren & Co underhåller med musik och sång.

Dessutom blir det lotteri, som vanligt.

 

Marianne Pedersen

Ordf.

 

Spelar du golf.

Bra. Då kommer det en trevlig tävling för dig.

DM i Golf på Gävle GK.

27 juli kl 10. Utskick har gjorts till alla medlemmar. Anmälan till Gävle GK from 1 mars.

 

 

Studiecirklar och kulturaktiviteter anordnas i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Kolla på deras hemsida vad som är på gång. Bl.a. är det kurser i användandet av iPad och Mobiltelefoner på gång. I början av april. Gå in på Studieförbundets hemsida och anmäl er.

På Länsmuseet händer det....

Många saker på gång på Länsmuseet. Den nakna kroppen den 30 mars, Hitta din historia den 31 mars och 6 april, Så har vi ätit i Gävle den 7 och 13 april, Gravar och Järnframställning under vikingatiden den 21 och 27 april, Röster från järnbruken den 28 april och 4 maj. För mer info gå in på: www.lansmuseetgavleborg.se

Rörelsesatsning för seniorer.

Varje tisdag kl 13.30 - 15.00. Hedvigslundshallen. Kostnadsfria aktiviteter såsom Gå-innebandy, Pickleball, Boccia och Tennis på studs. Fika i det fina Caféet. Mer info via: info@innebandyforall.se