September 2021

Gävle den 21 september 2021

Gavle Senior,
Kommunikation med medlemmarna är en livsviktig grund för en förening. 

För ett par år sedan beslutade styrelsen att Gavle har två huvudsakliga informationsvägar, nämligen hemsidan och e-postutskick. Annonsering skulle ske enbart i undantagsfall, ”snigelbrev” likaså. 
Styrelsen kompletterade medlemsregistret med saknade e-postadresser. Vi når drygt 80 procent av våra medlemmar snabbt, effektivt och ekonomiskt. 

Vad skulle vi då informera om? Månadsträff i oktober och november, jullunch i december. Mindre sammankomster i vår lokal på Sockerbruksgatan 46, promenader, canasta, möte med nya medlemmar (för de som 2020/21 fyllt/fyller 80 år får en traditionell inbjudan per post denna vecka). Alltså inte brist på innehåll, utan svårighet att få ut budskapet.

Gavle gjorde ett fint jobb med Trafiksafarin, som lockade över ett hundra deltagare. Ett stort tack till Marta Forsbring och Anders M. Johansson som förberett allt och dessutom såg till att genomförandet var lyckat. ”Hjärnkollen” är för hela distriktet men Gavle skötte om det praktiska. Grattis till vårt lag som blev tvåa och tack till funktionärerna!

För övrigt har hösten börjat fint. Det är underbart med årets svamprikedom, ännu har vi att se fram emot trattkantarellerna som har sin storhetstid först längre fram. Och inte är det för mörkt ännu heller så man kan hoppas på några ytterligare varma höstdagar för att vara ute och njuta av den kvarvarande grönskan.

Pirkko Jonsson, ordförande
070-692 81 84