Musik cafè

Äntligen återstart av SPFs Musik-Caféer!

Äntligen återstart av SPFs Musik-Caféer!
Från och med den 1:a juli så kommer restriktionerna på grund av coronaviruset att trappas ner så mycket att vi kan ha mer normal utformning av arrangemanget kring våra Musik-Caféer. Enligt vad vi vet idag så kan vi möjligen slopa begränsningen av antal personer per bord och vi kan ta in upp till 50 personer på Mötesplatsen i Gula Industrihuset, orkestermedlemmarna räknas dock in i det antalet.


De första musikaftnarna blir på onsdag kväll den 7:e juli då Gwyn Lewis’ Old Boy Stompers underhåller samt den 14:juli då Rogge Roll Duo spelar för oss. Som vi gjort tidigare så tar vi in catering med något gott att äta, vill ni ha något annat än vatten att dricka får ni ta med det själva. Det går bra att komma till Mötesplatsen från 18:30 och från ca 19:00 ska alla ha fått sin mat, underhållningen börjar ca 20 – 30 minuter senare och håller på i en knapp timma.

OBS Föranmälan senast söndagen innan evenmanget till stenborell@hotmail.se eller SMS till 0707-25 11 55 är obligatoriskt eftersom vi beställer mat, kostnad för allt är 100 kronor.

Efter dessa två evenemang tar vi en kort paus eftersom många nog reser mycket i sommar, sedan fortsätter vi enligt följande lista med onsdagskvällar som vi inbjuder till via affischer på anslagstavlorna och via e-mail.
11 augusti
25 augusti
8 september
29 september
13 oktober
27 oktober
10 november
24 november
8 december
Pandemin är ju trots allt inte över ännu så vi hoppas att ni som kommer är vaccinerade, vi måste vara rädda om varandra!
Styrelsen för SPF Stallarholmen önskar er alla välkomna!