Studiecirklar i full gång och plats finns för fler deltagare

Varför inte lära sig lite spanska under hösten? Eller bli mer insatt i det samiska folket? Det är ett par exempel på höstens studiecirklar.

Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln och hoppas på att vi kan starta verksamheter med fysisk närvaro igen! Vi följer även fortsättningsvis FHM:s rekommendationer om antal och avstånd.

Våra studiecirklar som regelbundet återkommer startar under september och många har redan anmält sig. Kontakta SPF:s kansli eller respektive ledare om Du är intresserad. En nyhet i höst är att lära sig tala spanska som startar 9 september.
Motionsaktiviteter som bordtennis, boule och vandringar är redan i gång. Släktforskningen behöver fler deltagare för att starta i höst.

En kommande studiecirkel om det samiska folket behöver några fler deltagare.
Är Du intresserad, ring Studieförbundet Vuxenskolan tfn 010-199 23 30.

Har Du kanske förslag på nya cirklar? Vill Du tillsammans med andra utforska nya ämnen för cirklar? Hör av Dig så ska vi se om vi kan ordna det. Ingen fråga eller ämne är för liten att lyfta upp i en cirkel/samtalsgrupp!

Träff den 15 november 2021 kl 10.00 på Pensionärernas Hus. Du som redan leder en cirkel eller är intresserad av att tillsammans med andra ta hand om en grupp är välkommen till träffen.
Föranmälan görs till SPF:s kansli tfn 076.126 88 65 senast 1 november.

Monica Holmberg