Månadsmöte med filmvisning 211108

Den 8 november samlas vi återigen på Dambroängen för månadens möte och vi hälsas välkomna av vår vice ordförande Inger Frisk, som hälsar särskilt välkommen till två nya medlemmar.

  • Erik sköter filmvisningen.
  • Birgitta och Gudrun håller i lotteriet.
  • Erik sköter filmvisningen.
  • Birgitta och Gudrun håller i lotteriet.

Dagens program består av en genomgång av hur vi kan hitta all information som finns att ta del av på vår hemsida och det är Ingegärd, som med hjälp av Jan ger oss den.

Därefter visar Erik Pettersson bilder från tidigare år i vår förening. Erik berättar att han varit medlem i 22 år och det visar sig att han har varit en flitig filmare vid många av föreningens aktiviteter.

Från Margareta och resekommittén får vi veta att en kryssning med nya fartyget Glory till Åbo är på gång och Margareta frågar om intresset. Resan till Sigtuna, konserten Jesus Christ Superstar samt resan till Tyskland våren 2022 är fullbokade men Margareta tar gärna intresserade till en reservlista.

Inger informerar bland annat om FASS nya app. och som läkemedelsansvarig gör hon oss uppmärksamma på att personer som fyllt 75 år och som äter mer än fem sorters medicin har rätt att kräva av sin läkare att han/hon gör en läkemedelsgenomgång.

Mötet avslutas med lotteridragning och att Inger tackar Lundakommittén, som idag haft ansvar för att mötet kunnat genomföras.

Text: Elisabeth Lindqvist

Bild: Ingegärd Nylund

SPF Seniorerna Kiladalen

Fler bilder finns i bildgalleriet klicka här