Styrelsemöte SPF Seniorerna Kiladalen 210325

Styrelseledamöter samt hemsidesansvarig har idag den 25 mars haft styrelsemöte i IK Tuns klubbhus.

  • Styrelsen håller avstånd

Vår kassör Margareta Karlsson informerade om vårt ekonomiska läge och det visade sig vara gott. Tyvärr har vi ju inte kunnat träffas pga av den pågående pandemin så kostnaderna har ju uteblivit.

Jan Larsson, som är ansvarig för medlemsregistret, meddelade att vi inte fått några nya medlemmar sen årsskiftet och att det lyckligtvis inte heller har avlidit någon under samma period. 15 personer har ännu inte betalat årets medlemsavgift och kommer därför att bli kontaktade avseende deras fortsatta medlemskap.

Nytt datum för "Hjärnkoll" är onsdag den 15 september och Inger Frisk är samordnare. En digital Folkhälsovecka kommer att genomföras under tiden 17-21 maj och ordförandekonferenser planerar man genomföra 1 gång/månad och även de sker digitalt.

Vi planerade även vårt årsmöte, som kommer att genomföras som tidigare planerats, den 10 maj och då utomhus vid IK Tuns klubbhus.

Kenth Carlsson planerar för att eventuellt kunna starta Canastaspelet i september men vi kan idag inte säga om det är möjligt, men hoppas kan vi.

Vi konstaterade att fågelskådningen startade idag och imorgon är det vårens första vandring och då vid Söra.

Vi ser fram emot en fin vår och hoppas att vi alla snart är vaccinerade så våra dagar blir så gott som vanliga igen.

Text: Elisabeth Lindqvist, sekreterare

Bild: Ingegärd Nylund

SPF Seniorerna Kiladalen