På programmet de närmaste veckorna

Snön har fallit rikligt ett par dagar i veckan men misströsta inte! Värmen är på gång, så våren fick bara en liten paus. Redan i morgon blir det tvåsiffrig värme.

Som vi redan meddelat så kommer vår mejl att ligga nere någon vecka för att vårt medlemsprogram kommer att bytas ut. 

Så här nu kommer våra programpunkter för de närmaste två veckorna:

Måndag 8/4 och 15/4 har vi gymnastik på 10:an som vanligt kl 11.00.

Säker @ digitalt har möte 8/4 kl 10.00 på Biblioteket.

Onsdag den 10/4 har vi månadsmöte då Lars Berglund kommer och berättar om sitt liv som polis i FN-tjänst, med narkotikautredningar och arbete mot terrorism. Läs här!

Fredag 12/4 och 19/4 kan ni träffa Yvonne mellan kl 13-15.

Tisdagen den 16/4 kl 10.00 kör vi i gång med Boule för nybörjare. Plats: Brogetorps Aktivitetsplats. Kontakta Bert Johansson tel 070-714 46 89 för frågor.

Onsdagen den 17/4 kommer inte Fredrik på Trädgår´n som det står i vårt programhäfte utan då kommer Mats Sylwan och underhåller oss med egna och andras visor. Läs här!

Tänk på att redan nu anmäla er till Trubadurafton på Biliwi den 24/4.  (Anmälan och betalning räknas som bindande och återbetalas inte vid uteblivet deltagande om inte särskilda skäl föreligger). Läs här!

Sedan har ni väl redan uppmärksammat den ändrade anmälningstiden för Höga Kusten. Sista anmälningsdag är redan den 12/4! (där står dock ett annat datum men det är den 12/4 som gäller) Läs här!

Säker @ Digitalt inbjuder alla pensionärer i Flens kommun att följa med på tågresa till Hallsberg den 13 maj. Läs här!

Hjärtligt välkomna till alla våra aktiviteter!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan