Årsmöte 2021

Spf Tre Äss årsmöte 2021

Spf seniorerna höll årsmöte den 28 september i Sjömarkens idrottsgård. Mötet öppnades av ordförande Sven Fagerberg som hälsade välkommen.

Till ordförande för årsmötet valdes Eddie Magnusson och till mötessekreterare valdes Carina Theorin. Mötet fortsatte därefter med sedvanliga årsmötesförhandlingar.

När mötesförhandlingarna avslutats, bjöds deltagarna på kaffe och tårta av föreningen. Försäljning av lotter skedde i vanlig ordning. När lotterna och tårtan var slut, var det dragning där lotter med olika färger vållade visst huvudbry för arrangörerna. Men som vanligt löstes allt under skratt och muntra tillrop från talföra deltagare.

Dagens underhållning bestod av sång och musik av Kjell och Ida Ejderhall, far och dotter, som presenterade en rad kända och omtyckta sånger av Mikael Wiehe, Evert Taube, Cornelis Wreeswijk, Ted Gärdestad m.fl. Som en extra kryddda presenterade Kjell Ejderhall en egen lite vågad visa som han undrade om vi tålde att höra. Visst gjorde vi det!

När mötet led mot sitt slut, tackade Sven Fagerberg - som återigen valts till ordförande - för uppslutningen och för det arbete som lagts ner av Sjömarkengänget.