Månadsträff 13 april i Örsåsgården

Månadsträff med SPF Seniorerna Svenljunga

Örsåsgården onsdagen den 13 april 17,00 2022.

Denna kväll var vi 138 medlemmar som kommit för träffas. Ordförande Peter hälsade oss och 5 nya medlemmar välkomna. Ett stort grattis sände han till vårt lag Frank Lundh, Elisabeth Helsing och June Dryselius som vann Distriktsfinalen i Hjärnkoll den 2 april och får resa till finalen i Stockholm den 13 oktober.                                            Inbjudan till Funktionärsmiddagen för de funktionärer som jobbat för föreningen år 2021 har sänts ut med mail.  Den äger rum den 5 maj.

Margareta från Resekommittén meddelade att det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till Smålandsresan den 21 april, samt att information om Hemliga resan den 17 maj så kommer det annons. Information finns redan nu på Hemsidan. Hon vill att vi ringer, inte sända sms när vi vill boka.

Åsa och Christina från Friskvården vädjade till oss om det finns någon som känner för att hjälpa till med besöka äldre som känner sig ensamma hemma eller på servicehuset att höra av oss till dem, även om ni vet någon som vill ha besök.                                                Lådan för våra Motionslappar kommer att ställas fram på ICA den 2 maj. De uppmanade oss att vara med och tävla.

Göran informerade om möjligheten att spela Shuffleboard i Jörgens Bakficka förmiddagar 10-12 tisd-fred . Kostnad 250:- per bord + kaffe och kaka för 4 personer. Hör av er till Göran om ni är intresserade.

Därefter fick vi en mysig underhållning av Glada Stjärnorna från Svenljunga med ackompanjemang av José Diego.

Efter detta blev vi bjudna på en mycket god Påskbuffé som Kaffekommittén ordnat.

José Diego kom tillbaks efter detta och framförde en underbar repertoar i nästan 1 timma.

Kvällen avslutades med dragning av kvällens lotteri och Peter tackade alla för en fantastik kväll.

Välkomna till nästa träff den 11 maj i Örsåsgården.

Inga-Britt Högberg

Länk till bilder