Referat från Månadsträff 5 novembe

  • Swingbrothers

2018-11-05 Månadsträff med Swing Brothers


Denna svängiga kväll med underhållning av Swing Brothers samlades 106 medlemmar. Efter att Alice hälsat välkommen vidtog underhållningen, där fem spelglada herrar från Kungsbacka, Göteborg och Borås verkligen såg till att vi trivdes. Gruppen bestod av Hasse Skoog, trummor, Börje Moberg, kontrabas, Anders Winald, gitarr, Johnny Korner, klarinett, saxofon och sång samt Magnus Bylund på trombon och som också skötte det mesta av sången och mellansnacket. Många svängiga låtar fick vi oss till livs, som t ex "Stompy Jones", "On the sunny side of the street", "Lady be good", "It don´t mean a thing ", "Petit fleur", "Take the eight train" m fl. Magnus Bylund gjorde ett bejublat nummer med "De sista ljuva åren", som han hade gjort om till "De sista fasta låren" med en rolig text om kroppens förfall när man börjar komma lite upp i åren.

Efter en timme och ett extranummer sög det i kaffetarmen och vi förplägades som vanligt med god smörgås och hembakad kaka till kaffet. Ett stort tack riktas till de frivilliga män och kvinnor som ställde upp och hjälpte oss med serveringen då flera av mötesvärdarna och andra arrangörer var iväg på tysklandsresa och anlände lite senare till träffen!


Alice slog ett slag för att distriktsstyrelsen behöver nya ledamöter och är det någon som känner sig manad att ställa upp i det viktiga arbetet så hör av er till henne. Kvällen avslutades som vanligt med ett lotteri, där vinsterna denna kväll bestod av fem flaskor fin glögg samt blommorna på borden, som denna gång var cyklamen.
Nästa gång vi träffas är det julfest och det blir i skolans matsal söndagen den
9 december kl 17.00. Välkomna då! Anmälan sker senast fredagen den 30 november.
Rosey Rinde