Referat från Månadsträff 1 oktober

Månadsträff 2018-10-01 med Thore Olofsson & Thomas Arvidsson!


Denna träff samlade 104 medlemmar och inleddes med att Erna tog mikrofonen och vädjade till alla medlemmar att meddela Birgitta Alfredsson, vår registeransvariga, så fort det blir några ändringar vad gäller adress och telefonnummer. Det är viktigt att hon kan nå er om ni har anmält er till någon resa och det blir några ändringar som Erna måste meddela er. Det är ytterst viktigt att hon har rätt telefonnummer till medlemmarna, det innebär annars en massa tidsödande arbete för henne att få tag i er. Så meddelade hon att det nu är "sista köret" vad gäller anmälningar till Falkenbergsrevyn. Hon måste köpa ut biljetterna nu, så skynda att ta kontakt med henne om ni vill åka med! Några platser finns kvar vad gäller julmarknadsresan till Tjolöholms slott, så skynda er att anmäla er till den också!


Alice tog därefter vid och presenterade valberedningen: Ann-Sofie Larsson, Ewa Bodén och Göran Tellander. Ann-Sofie, som är valberedningens ordförande, tog tillfället i akt och frågade om det fanns några intresserade som skulle tycka det vara roligt att arbeta i styrelsen.


Så tog underhållningen vid och det blev en riktig nostalgikväll när Thore Olofsson (gitarr och sång) och Thomas Arvidsson (elgitarr) drog igång. Båda har tidigare varit med i bl a Thor-Erics. Dessa båda herrar rev loss många gamla godingar av Sven-Ingvars, Lasse Berghagen, Abba, The Shadows, Cliff Richard och Spotnics.

Det ryckte i många ben men tyvärr vågade sig ingen upp att dansa trots påtryckningar från spelemännen flera gånger. Synd, nu när det finns gott om plats för det i skolans matsal.

Kaffepaus togs efter cirka 40 minuters underhållning, därefter fortsatte de spelglada "Hyssna-pojkarna" till vår stora glädje att spela en stund till, varefter de avtackades med en fin blombukett.


Kerstin Tellander tog mikrofonen och undrade om det var någon bland de församlade som kunde tänka sig att hjälpa till i köket på nästa månadsträff eftersom tre av de ordinarie mötesvärdarna då kommer att vara borta och jag tror hon fick napp. Så avslutades vår andra månadsträff i höst med utlottning av ett presentkort på Akademibokhandeln, fyra flaskor vin och 20 krukväxter.

Under kvällen gick en insamlingsbössa till förmån för Världens barn runt och det inbringade 1205 kr. Tack till alla som bidrog!


Rosey