Referat från Månadsträff 4 mars

SPF:s månadsträff 2019-03-04 med Evgeni Dimitrov & Uno Sevreus!


Månadsträffen den 4 mars blev en kväll att minnas. 103 SPF:are räknades in denna kväll och vi bjöds på en underhållning som hette duga. Vi tackar Gun Karlsson som kom med tipset att bjuda in Evgeni och Uno, hon hade hört dem i Rävlanda tidigare.

Det var verkligen två proffsiga underhållare – Evgeni var en mästare vid pianot och Uno stod för mycket skönsång. De började med "What a wonderful world" (Lois Armstrong), därefter fick vi bl a höra "Anthem" ur Chess, "It´s now or never", "Can´t help falling in love with you", "Are you lonesome tonight " (Elvis), "Delilah" (Tom Jones),"Strangers in the night", "New York New York", "My way" (Frank Sinatra)," Guldet blev till sand" ur Christina från Duvemåla, "Time to say goodbye" (Andrea Bocelli & Sarah Brightman).


De underhöll i en halvtimme, sedan bröt vi för kaffe + köttbullesmörgås och kaka. Därefter fick vi en halvtimme till av underbart örongodis, tills man nästan inte kunde ta emot mer – huvudet var fullt av härliga toner.


Vin- och blomsterlotteriet avslutade som vanligt kvällen och sedan var det lekande lätt att duka av och ställa iordning, allt medan man gnolade på de härliga melodierna som framförts.
Rosey