Referat från månadsträff 2 September

Månadsträff 2019-09-02 med Jerry Rudenwall och Michael & Pia Eriksson
107 personer var vi denna kväll och redan när medlemmarna började komma hördes skön musik från våra tre härliga underhållare. Håkan hälsade välkommen till de församlade och till underhållarna, som fick presentera sig själva.
Jerry Rudenwall spelade i det populära dansbandet Christers under några år på 70-talet men slutade med dansbandsmusiken 1979. Sjunger numera mest i kyrkor men gör en del shower och konserter.
Michael jobbade många år i Jan Öjlers dansorkester. Förutom evenemang som ikväll arbetar han som musiklärare, kantor och körledare.
Pia har ett förflutet i dansbandet Chevaliers men arbetar numera i den egna studion vid sidan av sitt arbete som lärare men som tur är också vid tillfällen som det hos oss ikväll. Detta är tre musikanter av rang. Pia och Jerry varvade sången och det var verkligen njutbart. Michael skötte sin del vid keyboarden med den äran. Vi fick höra härliga Elvis-tolkningar av Jerry samt underbara melodier av Sven-Ingvars, Ted Gärdestadf, Monica Zetterlund och Frank Sinatra av bägge sångarna. 
I kaffepausen fick vi information av Håkan:
*Tfn-numret till Kjell Eriksson i resekommittén som står i programbladet stämmer inte, det ska vara 073-050 91 96
*Anmälningar till månadsträffarna ska ske en vecka innan träffen
*Inga anmälningslistor läggs längre ut på borden under våra träffar
*Önskas transport till våra träffar ska man anmäla det till Rosey eller Kerstin i samband med att man anmäler sig till träffarna.
*Höjningen av entréavgiften på månadsträffarna förklarade Håkan med att allting har blivit dyrare och att vi är angelägna om att hålla en hög klass på underhållningen
*Swishnumret är ändrat och ska nu vara: 123 450 27 20 (står också i programbladet)
*Bara att höra av er till styrelsen om det är något ni undrar över
*SPF firar 80-årsjubileum idag, stort evenemang i Göteborg
Erna informerade om att höstens resor är så gott som fullbokade, det finns en och annan plats kvar.
Obs att strövtågsresan den 20 nov startar med buss från torget kl 09:00, inte kl 09:30 som det felaktigt står i programmet.
Resan till Falkenbergsrevyn den 31 januari startar med buss från torget kl 11:30 och det blir lunchbuffé innan föreställningen.
Efter denna information fortsatte underhållningen i ytterligare ca 40 minuter och vi hade kunnat lyssna ännu längre för det var så bra.
Avslutning med vin- och blomsterlotteri som vanligt, denna kväll stod växten spansk peppar på borden med sprakande höstfärger.
Rosey