Sensommarhälsning

Information om kommande aktiviteter.

  • Kräftfest

Sensommarhälsning år 2020.

Vi är nu inne i augusti månad år 2020. Ett år som inte liknar något vi tidigare har upplevt. Ett virus har förorsakat social distansering och satt stopp för alla våra gemensamma aktiviteter. Vädret har heller inte varit på vår sida. Hela vintern och våren var rena hösten. Juni kom med sol och värme men sen kom juli med bara regn och mera regn. Men det finns glädjeämnen. Gräsmattan är grönare och frodigare än vad den någonsin varit. Nu får vi hoppas på en skön sensommar.

Vad har vi i SPF ELIN att se fram emot? Jo, vi startar nu strax upp höstens utomhusaktiviteter.

Kvar i stan rullar på fram till den 12/8. Tack Gunnar!
Den 20/8 är det dags för höstens första ELIN-cykling. Då skall vi trampa runt på Brommö, den vackra ön utanför Mariestad. Detaljer kommer via mail.
Den 25/8 börjar ELIN´s vandringar.
Golf är också en utomhusaktivitet. Elins golfmästerskap går av stapeln den 20/8, (se bifogad fil + hemsida) samtidigt som vi cyklar på Brommö. Vi har inte mycket att bjuda på, ändå blir det kollision.
Måste tyvärr också meddela att "Äppleresan" till Kivik, som några anmält sig till är inställd. Jag behöver inte skriva varför.

Medlemmar! Kom med förslag på aktiviteter som kan genomföras utomhus. Vi måste kunna göra mer än cykla, vandra, samt spela golf och boule.

FRÅN FÖRBUNDET

Vår förbundsordförande Eva Eriksson uppmanar oss att skriva under namninsamlingen "VÅRT UPPROP FÖR ÄLDREOMSORGEN". Gör det! Du hittar uppropet på "Förbundets hemsida", alt på Elins hemsida. Klicka på "Start" och gå sedan ner till "Senaste Nytt". Där hittar du en länk till uppropet.

På förbundets hemsida kan du också ta del av "Öppet brev till regeringen och dess samarbetspartier".

Se nu till att njuta av sensommaren. Skogen är full av svamp och blåbär och lingonen är snart mogna.

BosseH ordf SPF ELIN