Ordföranden har ordet

Uppdaterades: 24 september 2018

SPF SENIORERNA Vittsjö

Efter den exceptionella sommaren har vi nu fått en härlig höst. Träd och buskar börjar att få höstfärg och svamparna översvämmar våra marker. Det är skönt att få kura inomhus när höstvindaren drar runt våra knutar.
Vårt höstprogram har också startat och snart är det tid för oktobers månadsmöte. Kom ihåg att det startar kl.15, eftersom chefsåklagare Pär Andersson inte har möjlighet att komma tidigare. Han har ju ett jobb att sköta också. Han skall berätta om Gubbaligan, som satte skräck i många banktjänstemän.
Ytterligare två månadsmöten blir det under 2018 – i november får vi en modevisning av gamla kläder och i december blir det vårt traditionella uppskattade julbord.
Förutom månadsmötena så har våra andra aktiviteter dragit igång. Det är Linedance på onsdagar kl.13-14.30 och på fredagar är det först Mjukgympa kl.9 och sen kommer de Flitiga Lisorna kl.10-12. Det finns plats för fler SPF-medlemmar på alla tre aktiviteterna.
Jag hoppas att alla får en riktigt härlig höst och jag ser fram emot att få träffa er på någon av våra aktiviteter. Tyvärr kan jag inte komma på oktobers månadsmöte, eftersom jag då befinner mig i Moseldalen och hjälper till vid vinskörden.
Kerstin Thånell

Publicerades: 06 november 2015 Uppdaterades: 24 september 2018