Programbladet hösten 2018

  • 01 juni 2018

Programbladet för hösten 2018 finns nu på hemsidan. Av besparingsskäl kommer programbladet inte längre att skickas till er medlemmar med post. Majoriteten av våra medlemmar har tillgång till internet och vår hemsida, där all information om föreningen publiceras. Emellertid kommer programbladet att finnas tillgängligt på medlemsmötena och på kansliet, som öppnar igen den 31 augusti.

Programbladet för hösten 2018 finns nu på hemsidan.

Av besparingsskäl kommer programbladet inte längre att skickas till er medlemmar med post. Majoriteten av våra medlemmar har tillgång till internet och vår hemsida, där all information om föreningen publiceras. Emellertid kommer programbladet att finnas tillgängligt på medlemsmötena och på kansliet, som öppnar igen den 31 augusti.

För att hitta programbladet skriver ni www.spfkarnan.se sedan går ni vidare till "Om föreningen" och därefter till "Programblad" och där hittar ni "Programblad hösten 2018.pdf". På samma sida finns också programblad för de andra föreningarna i Helsingborg.

Från den 26 juni kommer programmen från SPF Kärnan och SPF SAM att finnas utanför kansliet på Södergatan 10 portkod och hisskod 2040.

Publicerades: 01 juni 2018 Uppdaterades: 14 augusti 2018