Senaste Nytt

Lär dig mer om hur du skall använda din dator!

Ni som känner att ni behöver hjälp med datorn för att betala räkningar eller se på SPF Kärnans hemsida, nu har ni chansen att lära er!

Yoga för seniorer

Lena Rosenblom kommer tillsammans med Vuxenskolan att hålla yoga för seniorer med start måndagen den 25 februari kl 10:30 i Vuxenskolans nya lokaler på Berga, Garnisonsgatan 7a.

Medlemsavgiften

Inbetalningsavierna beräknas nå medlemmarna i slutet av januari, och med förfallodatum 2019-02-28. En del medlemmar hade betalat för mycket ifjol och har då ett tillgodo. Det innebär att de i vissa fall inte får någon avi och i en del fall får avi med lägre belopp. Betalning av avi sker till BG 505-1743 med OCR-nummer från respektive avi dvs ett unikt OCR-nummer per medlem.

Promenader

Dags för promenader, den 6 februari på Ringstorp, den 13 februari Elineberg-Ramlösa oc den 27 februari Thalassa-Sofiero.

Luncha på sta´n

Den 12 februari på Mollbergs.

Skydda dig mot Skimning

Vi måste hela tiden ligga steget före alla kriminella som vill sno våra pengar. Det senaste nu är trådlös "skimning" av de nya kreditkorten med "blipp" funktion

SPF Kärnan skapar opinion mot att träningsbassängen på Lasarettet läggs ner!

Oron har varit stor för att träningsbassängen på lasarettet ska stängas. Nu är beslutet fattat. De som behöver rehabilitering och träning i varmt vatten får istället ta sig till Ramlösa.

Vänträffar SPF Kärnan och Seniorcentrum nästa träff den 8 februari

Det är nu dags för en ny träff och vi vill hälsa Dig välkommen att närvara. Den går av stapeln den 8 februari 2019 kl. 13:30 och vi träffas då på Ringstorpsgården, Kurirgatan 1 i Helsingborg.

Motioner till Årsmötet 20 februari 2019

Årsmötet närmar sig och det är dags att fundera på om ni har någon motion ni vill lämna till föreningen, i så fall skall motionen vara föreningen tillhanda senast den 23 januari 2019.