Träffpunkter

Uppdaterades: 24 november 2017 Skriv ut

Ibland vill man bara träffas för att prata och diskutera med andra. Inom SPF Kärnan finns det flera möjligheter till opretentiös samvaro: ibland som en fikastund, ibland som en lunch på stan eller en tura på havet.

Fredagscafé

Varje fredag mellan kl 10.00 och 12.00 träffas vi på caféet i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Södergatan 10. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till en stunds trivsam samvaro med nya och gamla vänner. Gott kaffe med gott kaffebröd utlovas också.

Sista tillfället för i år att besöka fredagscaféet blir den 15 december.

Måndagscafé på Backhaus

Som ett komplement till fredagscaféet finns nu även ett måndagscafé, nämligen Backhaus på Järnvägsgatan, mitt emot Knutpunkten och granne med modebutiken Lindri. 

Varje måndag träffas vi på det kombinerade bageriet och caféet kl 14.00 från och med den 4 september.

Julbord på Aurora

Julen närmar sig med stormsteg och redan nu kan du anmäla dig till Auroras julbord den 12 december med avgång kl. 13.15.

Pris: 275 kr.

Bindande anmälan måste ske senast den 27 november. Anmäl dig med e-post eller sms till:

Torsdagsturor med Pernille

Den sista torsdagen i varje månad turar vi med Jan Hult på Sundsbussen Pernille med avgång kl 16.00.

Nästa - och tillika sista gången den här säsongen -  som vi turar med Jan är torsdagen den 30 november. I december blir det juluppehåll, i alla fall om du föredrar att tura med Jan Hult som ciceron.

Till den här aktiviteten krävs föranmälan. Den gör du senast två dagar före aktuell tura till Jan på e-postadressen janhult@gmail.com eller på tel 0708-43 78 58.

Prisexempel
En Sundbusstallrik kostar 79 kr och tre smörrebröd ("håndmader") 61 kr.

OBS! Glöm inte att ta med dig id-handlingar!

Publicerades: 14 december 2016 Uppdaterades: 24 november 2017