Träffpunkter

Uppdaterades: 16 april 2018 Skriv ut

Ibland vill man bara träffas för att prata och diskutera med andra. Inom SPF Kärnan finns det flera möjligheter till opretentiös samvaro: ibland som en fikastund, ibland som en lunch på stan eller en tura på havet.

  • Hela året, utom december och januari, turar vi med Pernille sista torsdagen i månaden.

Pubkvällar på Telegrafen

Första torsdagen varje månad, från klockan 17.00, träffas vi på puben Telegrafen på Norra Storgatan 14.

Förhoppningsvis ses vi alltså torsdagen den 5 april, därefter 3 maj, sedan 7 juni och därefter - ja, precis så länge som vi sjäva vill.

Program Pub SPF.pdf

Fredagscafé

Varje fredag mellan kl 10.00 och 12.00 träffas vi på caféet i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Södergatan 10. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till en stunds trivsam samvaro med nya och gamla vänner. Gott kaffe med gott kaffebröd utlovas också.

Måndagscafé på Backhaus

Som ett komplement till fredagscaféet finns nu även ett måndagscafé, nämligen Backhaus på Järnvägsgatan, mitt emot Knutpunkten och granne med modebutiken Lindri. 

Varje måndag träffas vi på det kombinerade bageriet och caféet kl 14.00.

Luncha på Trivas på Råå 8 maj

Tisdagen den 8 maj - för övrigt sista lunchen på stan för den här säsongen - äter vi gemensamt dagens lunch på Trivas på Råå kl 13.00. Varmrätt, salladsbuffé, kaffe och vatten kostar 110 kr.

Mejla eller sms:a din anmälan senast torsdagen den 3 maj till Lena Hardyson:

Luncherna på stan äger vanligtvis rum andra tisdagen i månaden, så efter denna lunch på Råå får vi vänta ända till hösten för de gemensamma, månatliga tisdagsluncherna.

Tura med Pernille och Jan Hult 26 april

Den sista torsdagen i varje månad (med undantag för december och januari) turar vi med Jan Hult på Sundsbussen Pernille med avgång kl 16.00.

Nästa gång vi turar med Jan som värd är torsdagen den 26 april.

Anmäl dig senast två dagar före turan på e-postadressen janhult@gmail.com eller skickar ett sms till Jan på tel 0708-43 78 58.

Prisexempel
En Sundbusstallrik kostar 79 kr och tre smörrebröd ("håndmader") 61 kr.

OBS! Glöm inte att ta med dig id-handlingar!

Publicerades: 14 december 2016 Uppdaterades: 16 april 2018