Resa till Moseldalen den 16 - 23 maj 2020. INSTÄLLD!

Uppdaterades: 03 november 2020

Resa till Moseldalen den 16 - 23 maj 2020.

Hej alla Vin älskare. Nu laddar Vi upp för att tömma Moseldalen på Vin! Alltså tid igen att åka till underbara Moseldalen. Passa på och upplev dessa fantastiska platser.

Vi börjar med att ta nattbåten mellan Malmö och Travemunde. Det ingår inte middag på båten. Den går inte förrän 22.00. Men ät lunch så att Ni kan stoppa i er något framåt kvällen. Frukost får vi på morgonen. Notera att vi måste hjälpas åt att dela upp oss i de hytter vi får. Alla är inte tvåbäddshytter. Det kan bli damer i en hytt, herrar i en hytt. Detta pratar vi om innan så att alla är med på banan.

Sen blir det inte mer än 70 mil att köra till Reil. Där bor vi på hotell Nalbach precis som de sista gångerna. Där skall vi bo 5 nätter. Ni som varit där vet att vi bor i huvudbyggnaden och två andra hus i direkt anslutning. Det finns hiss i huvudbyggnaden. Inte annars. Dock inte så högt att gå. Maten är strålande. 4 rätter varje dag. Kolla på www. hotel-weinhaus-Nalbach. Man har ny Spa avd med pool och bastu så ner med badkläderna! Dock inte gratis.

Här blir det givetvis vinprovning både på hotellet och hos Andreas i Senheim och Breit i Piesporter. En tur på Mosel ingår också. Till Cochem åker vi en dag. Kanske tar vi en tur med linbanan upp på berget och vandrar en tur till Klotten. Där blir det givetvis Pic-Nic.

Vi avslutar resan med en natt i Celle. Här ingår middag. Vi får lite tid att utforska Celle. Notera att det inte blir långa dagar i bussen. Längst är det från Travemunde till Reil. Ca 70 mil.

Normalt brukar vi samla in dessa pengar när vi åker. Nu vänder vi på det. Detta för att det kommer att bli en överraskning. Ni som är med får se! I övrigt täcker pengarna vinprovningarna m.m. Sen växlar jag pengarna. Dessa pengar får Ni åter om Ni inte kan följa med. Givetvis drar Ni av dom vid slutbetalningen. Beroende på hur kursen går så kan det bli en delbetalning i slutet av januari. Besked kommer.
Viktigt är att Ni talar om direkt om ni inte kan äta allt, inte kan sitta överallt i bussen. Eller något annat problem. Finns det inte plats hör jag av mig senast 14 dagar efter anmälan kommit in. Sen kommer det mer detaljerad info och en deltagare lista längre fram.
Priset tror jag inte man kan klaga på. Ni får en 8 dagars resa med halvpension och där det mesta ingår för endast 7375 kr. Enkelrum kostar 1500 kr. som ni säkert vet är kursen riktigt dålig. Detta tillsammans med bränslepris och normal prisökning gör att det är omöjligt att göra det billigare. Notera att priset är baserat på fyrbäddshytt. För dubbelhytt tillkommer 200 kr p.p.
Notera att det ingår, tre vinprovningar, båttur enligt ovan. Tillkommer ev linbanan och Pic Nic till Klotten.
Regler för avbokning och avbeställning framgår på JP resor webbsida.
Varmt välkomna på ytterligare en härlig Vinresa! OBS. Vi tar med släp!! Bra va!
Utöver allt detta blir det en lite överraskning!!! Den som är med får se.

 

 

 

 

 

Publicerades: 30 september 2019 Uppdaterades: 03 november 2020